filosofinen praktiikka - counselling - astrologinen praktiikka - 
joogan, ajatusjoogan ja laulunopetusta - koulutukset ja kurssit 
Pro Vital Harmonia Elina Kakko
KM, musiikkipedagogi, jooganopettaja SJL, Via-Akatemian rajajooganopettaja

  Body-Mind-Spirit-Voice

HarmoniSointi-palvelut


      
      

Elina Kakko
Curriculum Vitae

Hei, olen Elina Kakko. Olen kasvatustieteiden maisteri vuodelta 1993 ja musiikkipedagogiksi valmistuin 2003. Tällä hetkellä työskentelen Kemissä musiikkiopistossa musiikkipedagogina ja laulunopettajana sekä seutuopistossa kuoronjohtajana ja jooganopettajana. Opetan rajajoogaa ja ajatusjoogamenetelmää Via-Akatemiassa. Opiskelen filosofian praktikoksi Kriittisessä korkeakoulussa ja valmistun marraskuussa 2022. Henkisen astrologian tutkimusmatkani aloitin kymmenen vuotta sitten, vuonna 2012, Erkki Lehtirannan johdolla.  Olen opiskellut henkistä ja sieluastrologiaa kursseilla, webinaareissa, kirjallisuutta lukemalla ja tekemällä astrologisia tulkintoja. 


Olen Suomen Joogaliiton kouluttama SJL-jooganopettaja. Olen ohjannut joogaa kymmenen vuotta ja kutsun ohjaamaani joogaa harmonisoivaksi joogaksi. 


Olen tehnyt kehollisia sekä energia- ja äänihoitoja. Olen koulutettu hieroja ja voice massage-terapeutti sekä henkisen terapian ohjaaja ja reikimaster. Olen opiskellut koko kehon refleksologiaa eli vyöhyketerapiaa Medika Novan koulutuksessa, kurssit 7/8. Olen opiskellut myös ravitsemustiedettä valikoiden erityisesti funktionaalisen lääketieteen asiantuntijoiden järjestämiä koulutuksia, kursseja ja kirjoja. Ihmisen holistisen hyvinvoinnin ymmärtäminen on minulle tärkeää. Tällä hetkellä en tee kehollisia hoitoja.

 

Yksi mieliasioitani on kirjoittaminen. Kirjoitan kolumnia Kuulolla Kosmoksessa sekä artikkeleita Via Positiva-lehteen. Sielun Peili-lehteen kirjoitan ajatusjooga-palstaa. Tällä hetkellä kirjoitan kirjaa, jonka aiheena on ihmiselle avautuva mahdollisuus löytää rauhaa ja tasapainoa rajajoogan avulla. Kirjan julkaisee Via-Akatemian säätiö sr. Kirjoittaminen on tärkeä osa työtäni ja toivon sen avulla palvelevani kanssakulkijoitani.  


Olen kouluttautunut ahkerasti jo vuosien ajan käymällä erilaisilla kursseilla: mm. shiatsu- ja meridiaanioppi, intialainen päänhieronta, ravitsemuskurssit, Alexander-tekniikka, Sound-Healing ja henkinen astrologia. Luonnollisesti erilaiset laulu-, musiikki- ja joogakurssit ovat kuuluneet myös kouluttautumiseeni. 2021-2022 osallistuin Kriittisen korkeakoulun järjestämään Holistisen psykologian täydennyskoulutukseen. Opiskelu on minulle elämäntapa ja nautin tiedon hankkimisesta ja sen soveltamisesta käytäntöön. Olen tahtonut päästä yhä syvemmälle ihmisen toimintarakenteisiin: niihin, mitkä ovat mitattavissa ja myös niille mystisille alueille, jotka ovat vielä mittaamisten saavuttamattomissa.  Seuraan tärkeäksi kokemiani, tämän ajan todellisuuden tutkijoita - kuten Dr Joe Dispenza, Bruce Lipton, Caroline Myss, Robert Ohotto ja Eckhart Tolle.


Toiminimeni on toiminut vuodesta 2006. Olen käynyt kurssittamassa ja kouluttamassa työ- ja harrastusyhteisöjä pääasiassa Meri-Lapin alueella mutta myös muuallakin Suomessa. Via-Akatemiassa luennoin ja vedän työpajoja. 


Olen kiinnostunut ihmisen kaikista olemuspuolista, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja siitä, miten ihminen voi löytää elämällensä valoisamman ja syvemmän tarkoituksen.  Autan avunetsijöitä oman kokemukseni - niin tiedollisen, taidollisen kuin elämänkokemuksellisen kautta ja parhaalla mahdollisella tavalla. 


Mahdollisuutena vitaalinen ja harmoninen elämä! 

Tästä lauseesta tulee toiminimeni nimi Pro VitalHarmonia. 

Vitaalinen tarkoittaa elämänvoimaa meissä ja harmonia tasapainoa.