Pro VitalHarmonia
Body-Mind-Soul-Sound-Spirit
Tuning Vibrations

ProVitalHarmonia

  Body-Mind-Spirit-Voice

HarmoniSointi-palvelut


      
      

Tältä sivulta löydät:
Kokonaisvalt
aiset harmonisoivat terapiat, astrologia ja henkinen terapia

Äänivärähtelyterapia

Värähtelytyöskentelyä biokentässä ja keholla

Tässä terapiassa käytän apuna isohkoja äänirautoja ja joskus myös musiikkia. Työskentelemme kehon fyysisellä solutasolla, eteerisellä tasolla sekä myös informatiivisellä energiakentän tasolla, jonne on varastoituneena erilaisia elämänkokemuksia. Eri taajuuksilla värähteleviä äänirautoja käytän biokentässä ja kehokontaktissa.

Äänen avulla on mahdollista lempeällä tavalla saattaa elämänkokemuksesi tasapainotettavaksi, - myös lapsuuden kokemukset, jotka ovat tallentuneena biokenttään ja kehoon. Äänivärähtely yhdessä eteerisen öljyn kanssa on hyvin toimiva kokonaisuus.

Neurosonic-terapia

Professional-tuoli ja sen syvävärähtelyt

Neurosonic Professional-tuoli on kehitetty Suomessa vuosia kestäneen kehitystyön tuloksena. Neurosonic-terapian tarkoituksena on kohentaa henkilön fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia sekä edistää palautumista. Vaikuttavana tekijänä on kehoon kohdistettu, lihaksia rentouttava ja rauhoittava tai aktivoiva matalataajuuksinen värähtely. Värähtely etenee kudoksiin hyvin syvälle ja sillä on tasapainottava vaikutus hermoston toimintaan. Neurosonic-tuoli eroaa täysin tavallisista hierovista tuoleista.

Neurosonic-tuoli on turvallinen, sillä värähtely toimii samalla alueella kuin kehon oma värähtely. Paras teho saadaan käymällä hoidossa säännöllisesti. 

Tuolissa voidaan valita erilaisia ja eripituisia ohjelmia sen mukaan, millaiselle hoidolle on tarvetta: stimuloivalle, palauttavalle vai rentouttavalle. Valittavana on kahdeksan erilaista ohjelmaa. Värähtelyn voimakkuutta voidaan säätää paitsi koko kehoon myös kehon eri osiin. Näin esim. voidaan hoitaa myös henkilöitä, joilla on pään alue herkkä. Hyviä tuloksia on saatu mm. kivun, stressin ja unettomuuden hoidossa. 

Refleksologia eli koko kehon vyöhyketerapia

Kokonaisvaltainen hoito 

Kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä auttava sekä rentouttava terapia koko kehon alueelle. Vyöhyketerapiassa keho nähdään vyöhyke- ja heijastejärjestelmänä, jossa on eri syvyystasoja. Vyöhykkeisiin voi tulla ns. energiatukoksia, jolloin ihminen alkaa oirehtia ja sairastua. Tukoksia aiheuttavat mm. stressi (on monenlaisia asioita, jotka keho ja mieli kokevat stressinä) ja itselle sopimaton ruokavalio. Refleksologia tasapainottaa kehon eri elinjärjestelmien toimintoja. Näin voidaan stimuloida kehon omia parantavia voimavaroja. Joskus seurauksena on ns. paranemiskriisi (tarkoittaa oireiden hetkellistä lisääntymistä tai uudelleen ilmestymistä "pintaan"), kun kehon luontainen oma kyky tasapainottaa itsensä lähtee käyntiin. Siksipä terapiassa on hyvä käydä ainakin kolme kertaa, jotta tämä kehon oma paranemiskyky lähtee käyntiin. Käsittelen mm. pään, rintakehän, käsien, korvien ja jalkojen ja jalkaterien heijasteita ja vyöhykkeitä. Tarvittaessa laitan sinulle akunapit korvien vyöhykealueille tilanteesi mukaan. Akunapeilla on mahdollisuus saada nopea apu akuuttiin vaivaan. 

Refleksologia vauvalle

Apua koliikkiin!

Refleksologian eli koko kehon vyöhyketerapian avulla voidaan auttaa vauvaa esim. koliikkikivuissa. Vyöhykkeitä lempeästi käsittelemällä voidaan tasapainottaa elintoimintoja ja helpottaa kipuja. Hoidossa käydään 2-3 kertaa. Tämä määrä yleensä riittää ja tuo vauvalle helpotuksen koliikkivaivoihin. 

Acu-terapia ja acu-jooga

on lempeää akupainantaa

Acu-terapiassa käsitellään akupunktiopisteitä ja meridiaaneja hellästi koskettamalla ja painamalla (en käytä neuloja). Työskentelemme fyysisellä, energeettisellä ja emotionaalisella tasolla. Terapialla voidaan tasapainottaa fyysistä kehoa ja saada helpotusta mm. jännityksiin, elintoimintoihin ja kipuihin. Acu-terapian tavoitteeksi voimme asettaa myös emotionaalisen tilanteen tasapainottamisen ja vaikuttaa näin esim. pelkojen tai unettomuuden helpottumiseen lempeällä tavalla. Terapiaan voin yhdistää äänivärähtelyterapiaa tai käyttää tukena eteeristä öljyä. Mahdollisuuksien mukaan voin myös antaa acu-jooga-ohjeita tasapainottumisen ja olotilojen helpottamiseksi. 

Astrologinen tapaaminen

Sieluastrologiaa ja elämänkaaren tutkimista

Teen syntymäkartastasi tulkinnan henkisen astrologian viitekehyksessä. Yhdessä keskustellen etsimme elämäsi oppiläksyt ja mahdollisuudet käyttäen syntymäkarttasi "koodeja" suuntaviittoina. Tämä yleensä lisää itsetuntemusta ja elämänymmärrystä. Tulkintaa varten tarvitsen syntymätietosi: päivän, paikkakunnan ja kellonajan. 

Henkinen terapia

ja henkisen tarapian ohjaus

Kaipaatko syvällisempää vastausta johonkin sinussa olevaan tai elämäsi kipukohtaan ja tilanteeseen? Tapaamisemme tavoitteena on auttaa sinua kokonaisvaltaisesti: harmonisoimaan suhdetta itseen, ympäristöön ja elämään sekä ohjaamaan kohti syvällisesti terveempää itsetuntemusta ja elämäntapaa. Henkilökohtainen keskustelu, ohjattu terapia ja mahdollisesti annan myös meditaatioharjoituksia tai muita ohjeita. Henkinen terapia pitää sisällään monia mahdollisuuksia, kuten reggressioterapia, karmavirtaterapia, chakrojen tasapainotus, pyhittämisterapia, identiteettiterapia. Henkinen terapia ei ole psykoterapiaa eikä hypnoosi- tai suggestiohoitoa. 

Voice massage-terapia

Hierontahoito äänentuoton, purennan ja hengityksen alueelle

Voice massage-terapiassa käsitellään selän, niska-hartiaseudun, rintakehän, kaulan, purennan, kurkunpään, kielen ja pään alueen lihaksia. Hoitoon voidaan lisätä hengitysharjoituksia ja venytystekniikoita. Monet ovat saaneet tästä hierontahoidosta apua niska-hartiaseudun ongelmiin, purenta-alueen jännitystiloihin sekä äänentuottoon ja nielemiseen. Voice massage-terapiaa saavat antaa vain siihen koulutetut henkilöt ja se onkin "erikoishierontahoitoa".

Voice balance-terapia

Äänentuoton helpottamiseksi, lihasjännitysten rentouttamiseen, yhdistelmähoito

Tässä hoitotavassa yhdistän osaamiseni alueet, tavoitteena äänentuoton helpottuminen ja lihasjännitysten rentouttaminen. Käytän tekniikoita voice massage-terapiasta, vyöhyketerapiasta, acu-terapiasta ja äänivärähtelyterapiasta. Acu-napit voidaan laittaa korviin auttamaan tilanteen parantumista. Sopii sinulle, joka haluat monipuiolisemman käsittelyn kuin voice massage, joka hierontahoitona on hyvä. Voice balance-terapiassa autan ihmistä myös energiatason tasapainottamisen kautta.